Dragoș Iliescu

Brio

https://brio.ro/

Workshops

Competențe

Are experiență de lucru în proiecte de testare psihologică sau educațională pe patru continente.

Dragos Iliescu este un proeminent specialist în psihologie organizaționala și măsurare psihologica, cu o solidă activitate academica și experiență practică și cu o largă recunoaștere în comunitatea internațională de specialitate.
Este în prezent profesor la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București.

„Dragoș este specializat în psihologie organizațională, predă la Universitatea din București și este director al Școlii Doctorale de Psihologie și Științele Educației. 

Are experiență de lucru în proiecte de testare psihologică sau educațională pe patru continente. Printre altele, e parte din grupul de lucru al OECD care calibrează testele PISA și a condus ca președinte Comisia Internațională de Testare, un organism care dă tonul în ceea ce privește evaluarea psihologică și organizațională.” Puteti citi mai multe informatii in interviul realizat de Andreea Roșca în mai 2020:

Este cofondatorul grupului Psyence, din care face parte și Brio, platforma de teste digitale standardizate, prin care elevii români din clasele I-XII își pot evalua obiectiv cunoștințele la principalele materii școlare și își pot îmbunătăți performanța la examene.