Elena Manolache

Asociația de părinți - Școala Varlaam

https://www.scoalavarlaam.ro/

Competențe

Pune foarte multă pasiune în tot ceea ce face și se implică numai în acele proiecte în care crede cu adevărat și știe că ar putea aduce un plus de valoare. Dedică întreaga energie campaniilor care implică responsabilitate socială, considerând că societatea noastră se poate schimba în bine dacă am da înapoi comunității un pic mai mult decât am primit noi deja

Elena este Președintele Clubului Părinților din cadrul Școlii Varlaam.

Elena Manolache a absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, specializarea Marketing, şi a urmat apoi studii de Master în Business Administration.

Timp de 15 ani a lucrat în industria de automobile: rent a car și vânzări auto. În ultimii 13 ani a lucrat ca Director de Marketing & PR în industria auto ocupând acum funcția de Brand Manager – ATI Motors Holding, Dealer Ford & Volvo în Iași.

Pune foarte multă pasiune în tot ceea ce face și se implica numai în acele proiecte în care crede cu adevărat și știe, că ar putea aduce un plus de valoare. Dedică întreaga energie campaniilor care implică responsabilitate socială, considerând că societatea noastră se poate schimba în bine dacă am da înapoi comunității un pic mai mult decât am primit noi deja. În opinia sa, ingredientele secrete pentru realizarea cu succes a tuturor obiectivelor profesionale sunt: o atitudine pozitivă față de viață și o viață personală echilibrată.

De 6 ani este Președintele boardului Fundației Comunitare Iași. Implicarea în activitatea fundației a venit natural, pentru că valorile fundației sunt foarte apropiate de cele personale.Vrea să schimbe în bine comunitatea în care cresc cei doi copii ai săi: Diana și Andrei și crede cu tărie că schimbările trebuie să vină mai intâi din interior, cu privire la propria persoană, apoi în cercul restrâns de cunoștințe, ca la final să se poată vedea rezultatele în întreaga comunitate.