Evelina Necula

Kinderpedia

https://www.kinderpedia.co/

Competențe

Evelina Necula este antreprenor edtech, co-fondatoare Kinderpedia și specialist în comunicare și marketing. Este, de asemenea, mămica unui preșcolar de 5 ani, Tudor, care îi pune la încercare în fiecare zi teoriile și tehnicile de parenting și educație.

Evelina este co-fondatoarea Kinderpedia, soluția de comunicare și management pentru educație dezvoltată în România și recunoscută în Europa pentru inovație și impact social. În ultimii 7 ani, a fost implicată în cercetări, proiecte pilot și campanii de comunicare dedicate educației timpurii. În 2019 a lansat seria de evenimente Grădinița 2.0, cu scopul de a promova implicarea părinților în educație în perioada timpurie și folosirea tehnologiei drept canal de comunicare și mijloc de colaborare între grădiniță și familie. 

În 2020, imediat după închiderea școlilor, Evelina a inițiat, alături de Kinderpedia, campania #EducațieConectată, al cărei rol a fost de conștientizare a nevoii copiilor de conectare la colectivul lor de la gradiniță sau școală și la dascăl, ca sursă de încredere și echilibru emoțional. În septembrie 2020, Educație Conectată a devenit umbrela sub care se desfășoară o serie de conferințe dedicate transformării educației, ce reunesc specialiști și lideri din domeniu, reprezentați ai mediului academic, profesori dedicați și părinți inspirați. Tot în martie 2020, Kinderpedia a semnat un protocol cu Ministerul Educației și Cercetării, prin care a oferit gratuit școlilor publice 11 module din platformă, pe viață.

Absolventă a Open University Business School, UK, Evelina are peste 15 ani experiență în domeniul marketingului și al comunicării în domeniile corporate, ospitalitate și retail.