Florina Zecheru

SuperTeach

Workshops

Competențe

Sunt profesor pentru învățământul primar din anul 1995 ,de când am terminat Liceul Pedagogic Constantin Brătescu din Constanța.De atunci lucrez la Școala Gimnazială Nr. 28 Dan Barbilian din Constanța.

Sunt recunoscătoare pentru fiecare strălucire din inima mare a fiecărui copil. Iubesc viața, natura și Divinitatea!

Sunt o optimistă incurabilă.

Am crescut într-o familie armonioasă, iubitoare și primitoare. Iubesc dansul, muzica și călătoriile. În copilărie îmi doresam să devin balerină.

Acum am propria familie. Suntem trei:eu ,soțul meu și băiatul nostru. Suntem o familie mică, dar puternică. Am crescut și am evoluat împreună. Pasiunea mea este să văd frumosul în tot ceea ce mă înconjoară. Iubesc copiii și lumea lor mi se pare magică.

Proiectul meu personal este să contribui la  realizarea unor comunități armonioase. Astfel am aflat despre conferințele SuperTeach și am participat la cursul despre Mentalitatea deschisă. Cred  în puterea echipei susținută de perseverența și implicarea fiecărui membru în parte.

Valorile care îmi ghidează drumul în viață sunt credința, iubirea și speranța, valori insuflate atât de familie cât și de un om drag mie, profesoara mea de limba română din liceu.

Am terminat facultatea de sociopsihopedagogie și am lucrat timp de patru ani si cu liceeni. Am ales să rămân alături de cei mici, sunt fascinată de cât de frumos cresc atunci când sunt susținuți și iubiți. Pentru mine sunt cea mai bună cale de a evolua împreună. Am multe de învățat de la ei.