Ionuț Stanimir

BCR

https://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice

Competențe

Ionuț crede cu tărie în puterea educației de a fi motorul transformării societății și sprijină, ori de cate ori are ocazia, proiecte educaționale care contribuie la formarea unor profesioniști bine pregătiți, cu valori solide, care pot să inspire și să construiască un viitor așa cum ni-l dorim.

Ionuț este Director de Marketing & Comunicare în Banca Comercială Română (BCR), cel mai important grup financiar  din România. După ce a lucrat pentru biroul de comunicare al Erste Group la Viena, s-a întors în România unde a ocupat un post similar în cadrul BCR, gestionând activitatea de Comunicare Corporativă a BCR (internă, externă, CSR).

Ionuț are experiență în comunicarea strategică, comunicarea publică, relații cu mass-media și comunicarea în situații de criză. A urmat programul Young Leaders Program în cadrul Aspen Institute și este membru al Aspen Strategic Review Committee. Ionuț e unul din autorii volumului colaborativ “România Noului Val”, o colecție de viziuni originale de excepție asupra viitorului României.