Jenica Tănase

SuperTeach

https://www.superteach.ro/

Workshops

Competențe

Încerc să văd în fiecare copil viitorul şi să-i sădesc încrederea în sine, în forţele sale.
SuperTeach si Mentalitatea Deschisă în Educație au avut un rol transformațional în viața mea de profesor pentru că m-au ajutat să îmi descopăr potențialul și să îl valorific la maxim.

Jenica este profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială nr.26 din Galați și din 2020 facilitator în Mentalitate Deschisă în Educație.

 

„Copiii mei sunt bucuriile mele, îmi place să lucrez cu ei, să le fiu aproape, să îi înţeleg.
Încerc să văd în fiecare copil viitorul şi să-i sădesc încrederea în sine, în forţele sale. Îmi place folclorul, tradiţia, istoria, literatura şi tot ce are legătură cu neamul românesc cu graiul, limba, obiceiurile şi tradiţiile populare.”

„Acum doi ani, participând la Conferința Super Teach, am avut încrederea că schimbarea mentalității îmi va aduce numai beneficii, va fi puntea între inimi și minți, îmi va întări relațiile armonioase cu colegii și părinții, iar pentru copii voi putea produce o învățare „numai de drag” care să le placă și pe care să o dorească, prin activități creative și recreative, în care să îmi doresc și eu să fiu elevă în clasa mea, cu sentimentul înălțător al BUCURIEI DE A CREȘTE ÎMPREUNĂ!” ne m[rturise;te Jenica