Livia Vlad

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Hunedoara

Competențe

Sunt moderatorul grupului de facebook „Copilul meu contează” și a paginii „Livia Vlad - educator parental” o comunitate cu care am împărtășit o experiență extraordinară prin cursul de mare succes „Descoperă vocația copilului tău!” și a programului ”Tehnici de învățare pentru copii”.

Livia Vlad este profesor consilier școlar.

„În tot ceea ce fac și știu m-am ajutat enorm de cunoștințele pe care le-am acumulat urmând liceul pedagogic, apoi facultatea de pedagogie și cea de psihologie, dar și experiența de profesor la liceul pedagogic și cea de consilier școlar la CJRAE Hunedoara. Am făcut până acum o serie de cursuri pentru părinți, educatori, profesori, adulți de toate profesiile și vârstele, despre cum ne putem folosi mintea pentru a avea o viață mai bună, despre cum ne putem relaxa pentru a ne bucura mai mult de ce trăim, despre strategiile cele mai eficiente de învățare. Despre cum să gândim din mai multe unghiuri, să vedem lucrurile din mai multe puncte de vedere. Despre cum să ne creștem încrederea în noi.

Toate acestea mi-au deschis o nouă lume, a minții umane, a motivelor pentru care facem ceea ce facem, de ce suntem construiți în anumite feluri și cum putem folosi toate acestea în avantajul nostru.

Sunt mama unei tinere de 20 de ani și cred cu tărie că cele mai importante daruri pe care le putem face copiilor noștri sunt acelea pe care le pot lua cu ei toată viața și care îi ajută să crească. Atunci când cresc, ce ne bucură cel mai tare este să îi vedem puternici, încrezători și ,,cu picioarele pe pământ”.