Ludovic Fraico

Competențe

În ultimii ani, dl.Fraico a susținut mai multe sesiuni de formare pentru personalul din administrația locală și centrală.

Este absolvent al Facultatii de Psihologie și Științele educației din cadrul Universitatii Ovidius Constanța. Este Educator parental acreditat Unicef Romania; Autor și coautor a mai multe articole, studii și cărți din domeniul psihologiei, psihopedagogiei și asistenței sociale, Coautor: Educație parentală – Cum să devenim părinți mai buni, Autor Ghid de bune practici în asistența socială comunitară, Coautor Adopția – Împlinirea unui vis prin iubire,  Raport de specialitate: Educația parentală factor determinant al contractului tripartit: Școala – copil – părinte, Manager proiect etc. 

Ludovic este Președintele Asociației Psihologilor și Psihopedagogilor PROCIVITAS. Absolvent al Institutului de Marină Mircea cel Batran și al Universității Ovidius Constanța, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, este Master în Administrașie și Guvernare, are o experiență de peste 20 de ani în domeniul formării profesionale, atât în mediul preuniversitar, universitar cât și în mediul non formal.