Marius Lobaza

Aspire for Teachers

https://www.aspireforteachers.ro/

Workshops

Competențe

Pe parcursul activității de la catedră a fost preocupat de dezvoltarea creativității elevilor și de formarea unor personalități armonioase.

Lucreaza cu bucurie cu elevi de toate vârstele și a conceput numeroase materiale, mijloace didactice pentru ei.

Este un adept al introducerii tehnologiei în educație și al adaptării cadrului didactic la lumea digitală a Generației „Z”.

Marius este absolvent al Facultății de Matematică din Universitatea de Vest Timișoara în 1992. Participant din ianuarie 1990 la crearea organizației studențești OSUT, iar din 1992 vicepreședinte al Ligii Studenților din Romania.

Cadru didactic din 1993 în învățământul preuniversitar în școli din mediul rural, apoi în învățământul tehnologic, iar din 1997 titular la Colegiul Național Bănățean din Timișoara.

Pe parcursul activității de la catedră am fost preocupat de dezvoltarea creativității elevilor și de formarea unor personalități armonioase. Lucrez cu bucurie cu elevi de toate vârstele și am conceput numeroase materiale, mijloace didactice pentru ei. Sunt un adept al introducerii tehnologiei în educație și al adaptării cadrului didactic la lumea digitală a Generației „Z”.

Din 2017 m-am alăturat comunității Aspire for teachers, învățând enorm și dorind să contribui la realizarea obiectivelor propuse de aceasta.