Michelle Pacheco

http://trezirea-inimii.blogspot.com/

Workshops

Competențe

Filozofia mea.

Am nevoie să dăruiesc și să susțin oamenii care sunt dispuși să facă o schimbare în viețile lor, iar SuperTeach mi se pare locul ideal pentru un asemenea proiect, unde să pot aduce cunoașterea și suportul meu bazat pe toată experiența mea de viață profesională și personală.

Profesorii de astăzi "șlefuiesc" viitorul de mâine - copiii noștri.

Misiunea mea aici este să ofer profesorilor tot suportul necesar. Uneltele de lucru inedite pe care le pot aplica simplu, la nevoie, îi vor ajuta în munca de zi cu zi cu elevii, părinții, colegii și nu în cele din urmă cu ei înșiși.

Sunt Michelle Pacheco, Terapeut, Energy Healer și Spiritual Coach.

Mă caracterizează curajul și dorința de cunoaștere, de a-mi depăși limitele și de a găsi soluții pentru orice situație de viață. Drumul meu a fost presărat cu multe încercări care m-au stimulat să învăț, să îmi dau voie să-mi depășesc limitele. Cea mai mare realizare din viața mea este fiica mea care de multe ori mi-a fost “profesor”, îndrumător și critic, ajutându-mă să cresc ca părinte și ca om.

Cu o pregătire în business management, am lucrat 20 de ani ca Project Manager pentru multe instituții financiare din Statele Unite ajungând Vice-Președinte în achiziții globale pentru banca Credit Suisse New York.

Pregătirea obținută și munca susținută în proiecte de grup și individuale, pregătirile făcute alături de parteneri de lucru interni și externi, cursurile de dezvoltare personală, mi-au dat oportunitatea să fiu deschisă transformărilor rapide.

Am renunțat la “Visul american” și în ultimii 10 ani am creat proiecte de viață total diferite de cariera anterioară. Hobby-urile mele au devenit munca mea de zi cu zi. Toate cursurile, studiile făcute de-a lungul carierei corporatiste, împreună cu experiența de project manager, numeroasele cursuri de “corporate training” în “leadership”, “change management” și “coaching”, m-au ghidat într-o nouă direcție de lucru.

Am început acest nou proiect de viață în 2010, când am simțit că a sosit momentul să creez cursuri de autocunoaștere prin care să aduc o schimbare măcar în viața unui om, iar acest gând a devenit un motto.

Acum numeroasele testimoniale de la cursurile mele îmi arată că scopul meu de a aduce o schimbare în bine a fost atins cu succes. Am primit numeroase confirmări că am reușit să aduc valoare în viețile oamenilor care și-au dorit acest lucru.

Bazat pe experiența de peste 10 ani de terapeut certificat în Respirație Conștientă și Tehnici de Vizualizare am fondat Asociația Româno-Americană de Terapie prin Respiratie (A.R.A.T.R.) care îmi dă posibilitatea atât mie cât și altor profesori din străinătate să lucreze cu oameni de la toate nivelurile sociale și culturale în România, pentru o dezvoltare armonioasă corp, minte și spirit.

 

Terapeut Certificat

Practici de respirație – Breathwork Practitioner –  One Sky International – Dan Brule

School of Images, Catherine Schainberg – New York

School of Remembering  – Drunvalo Melchizedek 

International Center for Reiki Training – William Lee Rand 

 

Contact

Michelle Pacheco Blog Romania: http://trezirea-inimii.blogspot.com/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCK-Bhu7iT2q56bidcdoRHwA?view_as=subscriber

Profil Facebook: https://www.facebook.com/Michelle-Pacheco-695383803832179/

Profil Facebook A.R.A.T.R. https://www.facebook.com/Rebirthing-Romania-Respiratia-Constienta-ARATR-486917158121263/