Mihaela Feodorof

Mihaela Feodorof este unul dintre acei oameni care face ceea ce ii place! Dupa 16 ani petrecuti la BRD – Groupe Societe Generale pe pozitia de director HR, numele ei este acum direct legat de Yourway Life & Career Counseling, companie pe care a infiintat-o cu peste 8 ani in urma si care acopera doua directii de business: Yourway, care ofera servicii de evaluare si consiliere pentru studenti, elevi si copii (incepand cu varsta de 2,5 ani) si o directie care se adreseaza companiilor, oamenilor de business si lederilor, specializata in servicii de business consulting si executive coaching, reunite sub brandul Performanceway.

In cei 16 ani petrecuti in BRD – Groupe Societe Generale, Mihaela a coordonat echipa de recrutare, acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajari. A asigurat gestiunea talentelor timp de cinci ani si a implementat primul sistem de consultanta interna de resurse umane. In paralel, a reprezentat imaginea de angajator in mediul studentesc si profesional din tara si strainatate, a creat programe destinate tinerilor cu potential inalt de dezvoltare, resurse care au asigurat planul de succesiune al bancii.

La Yourway, nucleul in jurul caruia se lucreaza este format de copii si adolescenti/tineri. Aici, specialistii ii ajuta sa fie constienti de cat de valorosi sunt, de cum isi pot fructifica potentialul si sa se cunoasca mai bine.

In egala masura, se lucreaza cu cei care intervin in educatia copiilor, educatori, invatatori, profesori sau dascali si, nu in ultimul rand cu parintii, care e bine sa le lase acestora libertatea de a deveni ce sunt ei mai de pret, pe masura potentialului lor si nu sa devina ceea ce ei (parintii) isi doresc.

Toate actiunile si proiectele pe care le-a derulat pentru adolescenti si/sau studenti au fost motivate si de statutul de parinte al Mihaelei. Ea insasi mama a 3 baieti (adolescenti deja), stie care sunt pragurile si perioadele critice specifice fiecarei varste. Asadar, teoria s-a intalnit in mod armonios cu practica.