Mihaela Nabăr

World Vision România

https://worldvision.ro/

Competențe

Mihaela Nabăr este directorul executiv al World Vision România.

Mihaela Nabăr este directorul executiv al World Vision România.
Cu o experienţă de aproape 15 ani în fundație, a ocupat mai multe funcții în cadrul organizaţiei. Înainte de a prelua actuala poziție, a fost director al Departamentului de Achiziții și Management al Granturilor.
În World Vision coordonează ample programe în zona de educație, prin care organizația luptă să asigure acces la o educație de calitate pentru toți copiii, indiferent unde trăiesc ei, în mediul urban sau rural, și să prevină abandonul școlar.

Mihaela Nabăr are o experienţă vastă atât în mediul academic – a fost profesor colaborator la Facultatea de Studii Europene în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca şi cercetător în cadrul aceleaşi Universităţi, cât şi în mediul instituţional: este expert în accesarea fondurilor europene, membru în Comitetul pentru Coordonarea și Managementul Acordului de Parteneriat UE şi  membru în Comisia de Monitorizare a Programului Operaţional Capital Uman în cadrul Ministerului pentru Fonduri Europene, este membru în Advisory Board-ul Coaliţiei Române pentru Fonduri Structurale, membru în Grupul de Lucru EU responsabil cu negocierea cadrului financiar pentru Strategia de Dezvoltare a României şi membru fondator al Centrului pentru Studii Politice şi Relaţii Internaţionale, Cluj Napoca.

Mihaela Nabăr are un doctorat în Istoria economiei şi Relaţii economice internaţionale la Universitatea Babes-Bolyai, este absolventă de Master la Universitatea Marne-la-Valle, Paris (specializarea ştiinţe politice) şi la Universitatea Babes-Bolyai (specializarea studii europene comparative).