Mike Merchant

Consultant Senior şi Master Facilitator | Institutul Arbinger

Mike Merchant este consultant senior pentru Institutul Arbinger. Din 1993, Mike a facilitat workshop-uri şi discursuri inaugurale pentru organizaţii la nivel internaţional pe teme precum leadership, îmbunătăţirea performanţei, planificare strategică şi relaţii interpersonale.

Michael este de asemenea Preşedintele Fundaţiei ANASAZI, un furnizor non-profit şi acreditat naţional, de servicii de îngrijire comportamentală pentru tineri, tineri adulţi şi familiile lor (anasazi.org). A prezidat numeroase consilii şi comitete de bune practici pentru tratamentul adolescenţilor. Recent, Mike a condus crearea programului educaţional reprezentativ Arbinger, cunoscut ca „Mentalitatea Deschisă în Educaţie”, care a fost folosit în întreaga lume pentru a dezvolta elevii / studenţii, profesorii şi personalul administrativ. Mike a lucrat cu câteva districte majore de şcoli din Statele Unite pentru a le ajuta să implementeze cu succes programul „Mentalitatea Deschisă”.

În 2004, Mike a dezvoltat componenta de comunicare ce a stat în centrul campaniei de conştientizare şi prevenţie a abuzului de substanţe, „Ia-ţi timp să vorbeşti”, campanie nominalizată la premiile Emmy. El este fondatorul Consiliului de Îngrijire a Sănătăţii Comportamentale în Aer Liber (obhic.org) şi în prezent este preşedintele ales al Asociaţiei Naţionale de Şcoli şi Programe Terapeutice (natsap.org). Mike a fost preşedintele Societăţii de Management Arizona şi este absolvent al Şcolii de Management din cadrul Universităţii Brigham Young.

Programele şi metodologia Arbinger sunt bazate pe 45 de ani de studii a psihologiei comportamentului uman şi motivaţiei şi peste 35 de ani de experienţă în lucrul cu organizaţii din întreaga lume. Echipa Arbinger este compusă din personalităţi cu diverse formări şi din diferite industrii, care posedă abilitatea de a ajuta oamenii şi organizaţiile să obţină succesul printr-o schimbare fundamentală de mentalitate. Arbinger are filiale în peste 20 de ţări.