Mirela Git

https://mirelagit.johnmaxwellgroup.ro/

Workshops

Competențe

Absolventă de Litere și pasionată de psihologie, mi-am început cariera în școală, în calitate de cadru didactic, având ocazia de a lucra cu elevi din ciclul primar – așadar, cu tot ce înseamnă puritatea sufletului uman. Mi-am continuat munca de formare în vânzări, am dezvoltat echipe cu oameni frumoși și am avut împreună surpriza să descoperim că există un set de principii universale ce se aplică la orice vârstă, în orice domeniu și, mai presus de orice, țin de propria noastră dezvoltare.

Mă definesc ca om cu mult drag de oameni, de viață și – mai ales – de  … BINE!

Cu o activitate de  8 ani în sistemul clasic de învățământ (din care 3 în funcție de conducere), am descoperit „accidental” lumea vânzărilor directe acum 20 de ani, unde am realizat că misiunea mea nu era alta decât să-i sprijin pe cei din jurul meu să se descopere, să-și clădească încrederea în ei, în munca și în obiectivele lor. Am parcurs toate etapele de la consultant, consilier, coordonator de echipă, manager de vânzări/director regional, lucrând pentru companii diverse și instituții financiare.

Din 2015, sunt membru certificat și independent John Maxwell Team și sprijin oamenii să crească ei înșiși, să construiască echipe și viziuni – în ultimii 5 ani am dezvoltat programe pe următoarele direcții: leadership, cunoaștere de sine, comunicare/relaționare, strategie, recrutare-selecție-inducție, motivarea echipei, vânzări, public speaking, valorificarea punctelor forte/talentelor, vocație, etc.

Motto-ul meu (și direcția mea de acțiune, de altfel): „Crede în tine și în visul tău!”

www.mirelagit.johnmaxwellgroup.ro