Mirela Horumba

Mirela Horumbă : psihologul părinţilor, cu certificare internaţională în metoda Feuerstein Instrumental Enrichment şi psihoterapeut cu drept de liberă practică acreditat de Colegiul  Psihologilor din România ( www.mirelahorumba.ro)

Are stagii de formare în art-terapie, inteligență emoțională și rezistență la schimbare, dramaterapie, hipnoză, managementul stresului, psihodiagnoză și psihoterapie experiențial unificatoare, analiză tranzacțională, programare neurolingvistică, terapie sistemică de familie, cuplu şi copil, tehnici de eliberare emoțională, constelații familiale si mindfulness.

Aparitii media: A avut apariții televizate pe posturile naționale de televiziune TVR 1, TVR 2, Antena 1 și Realitatea TV în cadrul emisiunilor „Meditații pentru părinți“, Digi 24,  Trinitas. Am activat în cadrul revistei „Trusa pentru părinți. Colaborez în cadrul programelor de psihopedagogia excelenței.

Este invitat permanent al emisiunii „ La dispozitia dumneavoastra” difuzata pe postul national Radio Romania Actualitati si al emisiunii de la Radio Itsy Bitsy „Meditatii pentru parinti”

Trainer: Trainer certificat CNFPA. Este formator de formatori în educația adulților și trainer de optimizare și dezvoltare personală.

Fondator: Este fondatoarea proiectului ParentLand ( www.Parentland.ro) , a proiectului Busola parintilor – și este co-fondatoare a Clubului Bright Parents din cadrul Centrului de învățare a limbii engleze Shakespeare

Autor: Este autoarea lucrării „Soluții practice pentru gestionarea conflictelor părinte-copil“ apărută la Editura Rentrop şi Straton, a „Caietului de dezvoltare personală pentru clasa pregătitoare” apărut la Editura Aramis şi a Ghidului practic de inteligenţă emoţională părinte-copil „ 33 de vitamine emoţionale”

Organizator: Organizeaza ateliere pentru consilierea părinților și a cadrelor didactice, oferind noi abordări în educația copiilor, referitor la metodele moderne de abordare a parentingului.

Organizez workshop-uri și tabere de dezvoltare personală pentru femei aflate în căutarea propriei identități și a creșterii încrederii în sine, precum și grupuri de dezvoltare personală pentru adolescenți.