Nicoleta Deliu

Nicoleta este Head of Corporate Communications and Community Affairs la Banca Comerciala Romana, Presedinte al Aspen Fellows Network a Institutului Aspen din Romania si urmeaza un program de MBA la Creative Leadership.

Lucreaza în domeniul comunicării de 12 ani, coordonand o serie de proiecte de anvergura, dintre care doua dintre cele mai relevante sunt Şcoala de Bani (cel mai amplu program de educaţie financiară pentru toate categoriile de vârsta) şi cea mai eficientă platformă de donaţii individuale pentru sectorul non-guvernamental din România, Bursa Binelui.

Pentru că susține tinerii și crede în potențialul lor uriaș, a inițiat în 2008 o comunitate de tineri profesionişti în marketing şi comunicare, the International Advertising Association – Young Professionals Romanian Chapter, al cărei scop este să aducă împreună tinerii profesionişti din marketing şi comunicare  şi să-i sprijine să se dezvolte professional.

Nicoleta este implicată într-o serie de acţiuni sociale şi de voluntariat care o ajută să înţeleagă mai bine potenţialul social şi economic al României. Crede cu tărie în puterea educației de calitate de a forma profesioniști bine pregătiți și integri care să contribuie la dezvoltarea unei societăți competitive, unde munca și pasiunea sunt valorizate și răsplătite.