Nicoleta Miron

SuperTeach

https://www.superteach.ro/

Competențe

,,Mă regăsesc în activitatea didactică, îmi place la nebunie să fiu în clasă cu copiii și să ne jucăm, învățând. Adaug, adesea, umorul în cursul lecțiilor, pentru a mi-i apropia pe elevi. Predau geografie și limba engleză, sunt profesor gradul I."

,,Sunt profesor, sunt diriginte, sunt facilitator, sunt într-o continuă cercetare, autocunoaștere și dezvoltare. Caut să urc, să stau mai mult în MD și să schimb părerea majorității despre Vaslui.”

Nicoleta Cerasela Miron este profesor titular la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, sat Ștefan cel Mare, județul Vaslui.

Nicoleta este licențiată în Istorie – Geografie în cadrul Universității ,,Ștefan cel Mare” din Suceava. (Conversie profesională postuniversitară, Universitatea ,,Al. I. Cuza”, Iași, Profesor I, Limba și literatura engleză)

,,Mă regăsesc în activitatea didactică, îmi place la nebunie să fiu în clasă cu copiii și să ne jucăm, învățând. Adaug, adesea, umorul în cursul lecțiilor, pentru a mi-i apropia pe elevi. Predau geografie și limba engleză, sunt profesor gradul I.”

,,Am găsit SuperTeach și Mentalitatea Deschisă, ambele făcându-mă să vibrez și să simt că aici mi-e locul. Văd că am atâtea de schimbat în mine, în ceilalți, am atâtea generații de ghidat, în fiecare an, consider, cu metode mai bune. Mă pasionează să descopăr copiii fără posibilități materiale, dar care vor să-și schimbe drumul trasat de soartă, care învață și învață, așteptând să fie văzuți.”

Din 2004 până în 2009 a fost profesor suplinitor la Liceul Ștefan cel Mare din comuna Codăiești predând Limba Engleză și Geografie.

În prezent Nicoleta predă aceleași discipline, la care mai adaugă, datorită facultății absolvite, Educație socială. De asemenea, a fost și este profesor diriginte. A fost și membru în Consiliul de Administrație, responsabil pentru Comisia Metodică și responsabil de Structură)

A absolvit cursuri în cadrul British Council, Active Learning Training Centre și Asociația Centrul de Resurse Economice și Educație pentru Dezvoltare.

Motto: „Nu fi unul dintre aceia care le permit regretelor să ia locul visurilor.” – Burke Hedges