Oana-Paula Gorea

Workshops

Competențe

Motto: „ Un copil, un profesor, un stilou, o carte pot schimba lumea.” - ( Malala Yousafzai)

Sunt profesor pentru învățământul primar. Am predat în școli din mediul rural și din mediul urban, atât în sistemul de învățământ de stat, cât și în cel privat. Din fiecare loc în care am profesat am învățat mult și m- am cizelat ca profesor. Iubesc natura, soarele, copiii, animalele, iar cărțile îmi sunt cei mai fideli prieteni. Elevii mei sunt partenerii mei în învățare, descoperim tainele cunoașterii și creștem împreună.

Studii: 

Școala Normală „ Vasile Lupu”, Iași, promoția 1996

Univ. „Al. I. Cuza”, Facultatea de Filosofie, specialitatea Comunicare și relații publice, Iași, promoția 2009

Am 25 de ani de experiență la catedră, dintre care 12 ani în sistemul privat de învățământ și gradul didactic I. Am făcut numeroase cursuri de perfecționare, de dezvoltare personală și profesională, lucru ce m-a ajutat să  mă dezvolt ca om și profesor pe cele 3 dimensiuni: academică, emoțională și spirituală. Scopul meu ca profesor este să-mi ajut elevii să crească armonios pe cele 3 dimensiuni.

De 6 ani sunt profesor la Liceul Teoretic „Varlaam Mitropolitul”, Iași. Este locul în care mi-am dat seama că schimbarea începe cu noi înșine și că abordarea cu mentalitate deschisă a procesului de învățare este primul și cel mai important pas spre sistemul de educație pe care ni-l dorim și în pregătirea pentru viață a copiilor.