Paul Olteanu

https://www.paulolteanu.ro/

Competențe

În prezent mă concentrez pe dezvoltarea și livrarea de programe de training și coaching fundamentate în ultimele descoperiri din neuroștiință și psihologie, cu scopul de genera transformări personale și organizaționale sustenabile.

În ultimii 13 ani am ajuns să descopăr, să clarific și să traiesc zi de zi ceea ce simt că este pentru mine o misiune personală și profesională de profunzime: să sprijin oameni și organizații în efortul lor de a comunica mai bine, a se cunoaște autentic și a face zi de zi pași către cea mai bună variantă a lor.

În timpul ãsta am dezvoltat și livrat programe care cumulează peste 10.000 de ore de training, coaching și consultanță pe teme precum neurostiinta comunicarii, neurostiinta increderii, Process Communication Model, discurs public, branding personal și dinamici de grup către audiențe din Europa, America și Asia.

Pe 1 noiembrie 2019 am lansat Mind Architect – un podcast despre neuroștiință și psihologie, aplicate în viața de zi cu zi. După primele 4 sezoane episoadele au fost descărcate de aproximativ 2,5 milioane de ori și podcastul este cel mai ascultat din România, conform Anchor.fm și iTunes Charts.

În 2017 am co-fondat Școala de Comunicare – Un program complex de instruire și practică în cadrul căruia vei deprinde de la unii dintre cei mai buni profesioniști în domeniu instrumentele esențiale ale comunicării publice și interpersonale.