Raluca Ana Medeșan

Finnish Teacher Training Centre

https://teachertraining.ro/

Competențe

formator Finnish Teacher Training Centre, Learning Architect @ Brothers Solutions
Pasionată de procesele creative și inclusive de învățare, Raluca a împlinit 12 ani de training, peste 4300 de participanți, peste 1530 de zile formare și în curând 33 de ani de învățare continuă. A lucrat cu și pentru echipe naționale și internaționale, din Bussines sau ONG, Strat-Up-uri sau corporații.

Implicarea în dezvoltarea educației din România este o misiune pentru ea, iar Finnish Teacher Training Centre este un vis împlinit. Contextele și experințele de învățare pe care Raluca le co-creează implică dezvoltarea abilităților digitale, de comunicare, leadership, antreprenoriat, Learning to Learn, procese creative de evaluare, creativitate.

În ultimii 4 ani explorează și dezvoltă și procese de învățare folosind metodologia Brain Based Learning.

Crede cu tărie că abilitățile digitale contribuie semnificativ la dezvoltarea competențelor secolului 21 și că tehnologia folosită deștept îți dă timpul pentru a crea și menține relații educaționale sănătoase.

Este co-creatorul programelor de Managementul Carierei Didactice și Profesorul Digital din cadrul Finnish Teacher Training Center. De asmenea, inițiatorul pilotului ”Pepper – asistent de învățare la Școala Finlandeză Sibiu”.