Sam Whitney

Director Asociat al Dezvoltării Internaţionale | Institutul Arbinger

Puterea lui Sam stă în pasiunea lui pentru Arbinger şi lucrarea sa. El aduce convingere, energie şi o înţelegere profundă, care trezesc aceleaşi lucruri şi în ceilalţi. Sam are o perspectivă globală din educaţia şi experienţa sa internaţională de lucru şi trai. Participanţii la workshop-urile sale pleacă simţindu-se inspiraţi, distraţi şi echipaţi cu instrumente pentru a face o schimbare profundă şi durabilă.

Pregătirea lui Sam a fost în training internaţional şi strategie de business. El a ţinut workshop-uri şi a condus iniţiative în peste 20 de ţări de-a lungul carierei lui. Este licenţiat în comunicare interpersonală şi are o diplomă de Strategie Globală de Business de la Universitatea Oxford.

În rolul lui de Director Asociat al Dezvoltării Internaţionale, Sam lucrează să dezvolte şi execute strategia globală Arbinger, inclusiv să conducă parteneriatele internaţionale Arbinger. Este de asemenea activ în gestionarea distribuţiei de produs în toată lumea şi a resurselor de învăţare în infrastructura globală Arbinger. Experienţa sa acoperă o varietate de industrii incluzând: sănătate, energie, telecomunicaţii şi altele. Sam a lucrat de asemenea în educaţie în mediul universitar. A livrat workshop-uri studenţilor şi facultăţii şi s-a dovedit un facilitator al schimbării prin transformarea mentalităţilor.

Când nu ajută Arbinger şi clienţii săi, Sam se bucură să îşi petreacă timpul alături de soţia lui şi cei doi copii.