Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară și unica metodologie de parenting din lume dezvoltată dupa Teoria Autodeterminării. În ultimii 5 ani, Urania Cremene a organizat peste 900 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 110.000 de părinți din toată țara.

Urania Cremene este un specialist în training-uri de parenting, iar în ultimii ani a transformat totul într-un business de succes, alături de o echipă de 40 de oameni.

Urania este un adult crescut în filozofia lui „altfel”, ca o nevoie imediată de supraviețuire, iar în ciuda eforturilor profesorilor, tatălui ei, uneori, de a o aduce în rând, de a o pune în turmă, și-a găsit salvarea în eleganța și finețea aristocratică a bunicii ei, o grecoaică venită în România pentru studii universitare, și în năzbâtiile băiețești pe care le-a testat împreună cu fratele ei cu 5 ani mai mare, Paul.” 

Poți citi articolul integral aici: https://life.ro/urania-cremene-si-povestea-unei-vieti-razvratite-intre-un-tata-aspru-si-o-bunica-aristocrata/