Facilitator: Iulia Moldovan

Iulia este educatoare în Cluj-Napoca Consider că în fiecare persoană se află sclipiri de măreție. Dorința mea este aceea de a dobândi suficientă claritate și înțelepciune în așa fel încât să îi îndrum și pe ceilalți să descopere și să se descopere.

Detalii despre Iulia Moldovan

Potrivit lui Gary Chapman, autorul cărții Cele 5 limbaje de iubire ale copiilor, ”putem să pregătim pompa de învățare a copilului nostru umplând continuu rezervorul său emoțional”.  Acest lucru înseamnă că noi, cadrele didactice, putem asigura echilibrul emoțional al fiecărui copil prin împlinirea limbajelor de iubire, ajutându-l, astfel, să se deschidă spre învățare. Dacă ești cadru didactic (sau părinte) și îți dorești să descoperi o cale eficientă de conectare cu copiii, să aplici tehnici utile de gestionare a conflictelor dintre copii și să îi îndrumi să lege relații sigure, echilibrate, acest webinar este pentru tine!

Teme abordate în cadrul webinarului:

·      Ce sunt limbajele de iubire?

·      Care sunt cele 5 limbaje de iubire ale copiilor?

·      Cum poate cadrul didactic să identifice limbajele de iubire ale copiilor?

·      Cum poate cadrul didactic să ”vorbescă” dialectul iubirii copiilor?

·      Exemple practice de aplicat la grupă/clasă.

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți aici – https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUpcO-trDkvGdBv06FjRHJcTQssktjKPzuG

*NU SE OFERĂ ADEVERINȚĂ!
(EMAIL-UL DE CONFIRMARE AL PREZENTEI ATESTA PREZENTA DVS LA WEBINAR.)