Facilitator: Mona Șerban

Mă numesc Mona Șerban, am 39 de ani și sunt managerul școlii de limbi straine SMART Academy of Languages din orasul Pitesti. Am terminat Facultatea de Limbi Straine, sectia Franceza-Engleza in anul 2004 si am o experienta internationala ca profesor de limba engleza in centre private si universitati din Turcia, Columbia si Anglia. In Anglia […]

Detalii despre Mona Șerban

Lumea se schimbă cu o rapiditate extraordinară.

Pentru a participa vă rugăm să vă înscrieți aici: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIld-ipqT4pG9zDsbX74bubWYnFhL1c2Vcf

Poate unii nu simțim, poate unii nici nu vrem să acceptam. Școala, așa cum este ea acum, are nevoie de un suflu nou. Tot auzim vorbindu-se despre ‘gândire critică’ și ‘asertivitate’, însă de multe ori acestea sunt doar niște concepte abstracte, iar aplicabiltatea lor în sala de clasa ne scapă.
Cum putem ajuta elevii să dezvolte astfel de abilități și mai ales, ce înțelegem noi, profesorii, că sunt ele? Predăm cu o gândire critică? Lăsăm loc în clasele noastre de discuții asertive? Dar mai ales, suntem dispuși să învățăm, ne asumăm importanța propriei reformări? Întrebări și răspunsuri deloc ușoare. Nu am niciun panaceu universal, însa am multe exemple concrete, vorbe bune și o înțelegere profundă că a fi profesor nu înseamna doar a preda bine o materie.
Dacă rezonezi cu mine, super! Te aștept, autentică, deschisă și cu o sete de schimbare imensă Sâmbată 21 noiembrie la ora 11.00, să fim împreuna și să vorbim cu drag despre copiii noștri, noi și educație.