Facilitator: Mona Șerban

Mă numesc Mona Șerban, am 39 de ani și sunt managerul școlii de limbi straine SMART Academy of Languages din orasul Pitesti. Am terminat Facultatea de Limbi Straine, sectia Franceza-Engleza in anul 2004 si am o experienta internationala ca profesor de limba engleza in centre private si universitati din Turcia, Columbia si Anglia. In Anglia […]

Detalii despre Mona Șerban

‘Rădăcina disfunctionalității pe care o trăim ca indivizi, ca națiuni și ca lume globală constă în convingerea că este nevoie ca oamenii să fie controlați.’ spune dr. Shefali Tsabary.

Mona Șerban, profesor de limba engleză și manager al academiei SMART din Pitești, propune un atelier bazat pe propria experiență la clasă inainte și după întâlnirea cu SuperTeach și cu formarea Mentalitate Deschisă în Educație.

Iată ce ne mărturisește chiar ea:

” La clasă eram focusată pe control și corecție, pe cicăleală și dojană. Aveam, în sufletul meu, cele mai bune intenții. Doream excelență, progres și numai copii de 10! Cursul Mentalitate Deschisă în Educație nu numai că m-a făcut să înțeleg că progresul copiilor ține de armonie, stare de bine, conectare autentică și colaborare în clasă, dar mi-a oferit și unelte prețioase – deloc ușoare, dar eficiente! -pentru a implementa o abordare nouă. Și pentru mine functionează! Datorez multe schimbări în bine în viața mea personală și profesională acestor cursuri și în acest atelier de 1h 30′ voi impartași din experiența mea cu cei dornici să își îmbunătățească relațiile la școală, cu cei curioși și deschiși să vadă și o altă perspectivă și cu cei pasionați de educație faină, de la suflet la suflet. Vă aștept cu drag!”

 

Înscrieri pentru atelierul de miercuri 12 august 2020 ora 15:00 – aici – https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwodu6hpzsoEtdT7e4qX50mmddOK2kLMaIh