Facilitator: Dr. Jace HARGIS

Dr. Jace HARGIS este în prezent profesor și director al Centrului pentru predare și învățare (CTL) de la NYU Shanghai. Anterior a fost – director CTL la Universitatea din California; – profesor asociat în Hawaii – director de colegiu in Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite – profesor asociat și asistent în California – profesor asistent […]

Detalii despre Dr. Jace HARGIS

Dr. Jace Hargis din Statele Unite ne va împărtăși o imagine de ansamblu asupra principalelor cercetări privind predarea eficientă online.
Informațiile vor fi bazate pe cercetare dar va încerca să ofere o abordare informală pentru a sugera posibile căi prin care fiecare participant poate integra ideile în metodele sale de predare.

Există multe moduri de a preda, iar cercetarea pedagogică a identificat mai multe atribute comune pentru instruirea eficientă. Profesorii au posibilitatea de a-și menține filozofia individuală de predare și de a include metode care s-au dovedit că facilitează învățarea, având opțiuni pentru diferite contexte. Este însă provocarea fiecăruia să selecteze metodele care se aliniază bine cu elevii lor; abordarea lor; și în cele din urmă le permite să se conecteze și să pe elevii noștri.

Joi 25 iunie de la 16:00 la 17.30 ora Bucureștiului
Platforma Zoom
Traducere simultana prin freeconferencecall.com

Dr. Jace HARGIS este în prezent profesor și director al Centrului pentru predare și învățare (CTL) de la NYU Shanghai.
Anterior a fost
– director CTL la Universitatea din California;
– profesor asociat în Hawaii
– director de colegiu in Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
– profesor asociat și asistent în California
– profesor asistent și director de dezvoltare al facultatii in Florida.
Este autor de manuale, antologii și peste 150 de articole academice, și a susținut sute de prezentări academice. Este licențiat în oceanografie la Institutul de Tehnologie din Florida; în Științele ingineriei de mediu și doctor în educația științifică la Universitatea din Florida. Cercetarea
Dr. Hargis se concentrează asupra modului în care oamenii învață în timp ce integrează tehnologii instructive adecvate, relevante și semnificative.

Mai multe informatii pe https://jacehargis.wixsite.com/jace inclusiv 9 videoclipuri didactice create de dansul https://jacehargis.wixsite.com/jace/hargis-videos

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți aici – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJMiWnjPjvDUPc0c799pnfimcAFwqo5UGXKiJFaoDedERQug/viewform.