Facilitator: Andreea Cramer

Andreea Cramer este director de Marketing Segment Business în cadrul Telekom Romania, cu o experienţă de aproape 20 ani în industria telecomunicaţiilor, mereu în căutarea schimbării în modul de a face marketing şi în a îndrepta tehnologia către cei ce au nevoie de ea în viaţa de zi cu zi şi în business. A condus […]

Detalii despre Andreea Cramer

 

În contextul pandemiei, am observat o efervescență în adopția pe termen scurt pentru diverse soluții cu scopul de a rezolva problema punctuală a școlii de acasă. Au apărut o multitudine de aplicații și s-a deschis posibilitatea utilizării unui număr mare de platforme de video conferințe și interacțiune la distanțăÎnsăatât profesorii cât și elevii au fost puși în situația de a învață cum  învețe de acasăfără  fie întotdeauna ghidați în toată această călătorie.

Realitatea este  avem și vom avea nevoie de mult mai mult decât atât. Digitalizarea educației nu este doar despre o aplicație de videoconferință prin care elevii și profesorii  se vadăcontinuând  folosească tot instrumentele clasice de la școală. Digitalizarea educației este despre utilizarea tehnologiei pentru a crea conținut, pentru a gestiona mai bine activitățile de la clasa și activitățile administrative ale școlii și despre a rămâne în permanent contact cu elevii și cu părinții.

Când ne vom reîntoarce în clasa, e important  ne ajutăm de toate instrumentele existente în spațiul digital pentru a stimula interactivitatea, pentru a provoca copiii  lucreze împreună și a continuă  se păstreze cât mai eficient contactul cu părinții.

Haideți  dezbatem cum implementăm împreună Noul Normal, digital, în educație.
 facem Școală Super! pentru copiii noștri.

Andreea Cramer – director de Marketing Segment Business în cadrul Telekom Romania.

Andreea are o experienţă de aproape 20 ani în industria telecomunicaţiilor, mereu în căutarea schimbării în modul de a face marketing şi în a îndrepta tehnologia către cei ce au nevoie de ea în viaţa de zi cu zi şi în business. A condus echipa revoluţiei Freedom, eliberând antreprenorii de griji printr-un concept inedit în mediul telecom din România și este pasionată de branding şi comunicare.

Costi Andriesu – Președinte al Institutului Cultural Independent, Business Development Manager la Adservio și membru în echipa Telekom care sprijină Educația.

Costi este inițiatorul campaniei naționale “Scrisul face bine” și promotorul conceptelor Bike2School și Bike2Work, integrate într-un proiect care urmează să se extindă în toată țara – La Iași se numește “Iași Orașul Bicicletelor”.
În ultimii 10 ani a interacționat cu o mulțime de oameni extraordinari, educatori, învățători, profesori, manageri din grădinițe, școli primare și gimnaziale, licee, colegii dar și din universități.

Întregul webminar poate fi urmărit aici: