Facilitator: Alina Căprioară

Sunt Alina Căprioară. Mă  exprim în roluri de lector universitar, psiholog, doctor în științe umaniste, autor, trainer în procese de schimbare personală și organizațională.  După o carieră de 18 ani de căutare de sine în învățământ am creat program alternativ sistemului care să exprime fidel perspectiva mea asupra educației. Acest context ideal în care mă […]

Detalii despre Alina Căprioară

Școala emoțiilor. Metoda C.L.A.R.

Cui se adresează?

Tuturor profesorilor care au disponibilitatea de a se conecta online pentru 90 minute si a interacționa video și audio în timpul atelierului.

Scurtă descriere a atelierului

Atelierul prezintă etapele de gestiune psihologică a conflictelor, stresului, lipsei de implicare, eșecurilor sau izolării printr-o metodă inovativă: Metoda C.L.A.R.

5 puncte cheie/teme abordate în workshop

Prezentare Metodei C.L.A.R. de gestiune a situațiilor de criză
Conștientizare, Libertatea, Autenticitatea și Responsabilitatea ca etape de dezvoltare personală
Emoțiile negative ca GPS în rezolvarea problemelor
Nevoile emoționale ca resursă în gestionarea situațiilor
Tehnici C.L.A.R. de gestiune a situației

Facilitator: Alina Căprioară
Sunt Alina Căprioară. Mă exprim în roluri de lector universitar, psiholog, doctor în științe umaniste, autor, trainer în procese de schimbare personală și organizațională. După o carieră de 18 ani de căutare de sine în învățământ am creat program alternativ sistemului care să exprime fidel perspectiva mea asupra educației. Acest context ideal în care mă exprim autentic este Academia C.L.A.R., un program psihoeducațional de un an, bazat pe concepte și instrumente din psihologie și psihoterapie, structurat în două semestre. Programul predă procesele psihice pe baza unui manual inovator care corelează ceea ce se vede la nivel comportamental cu ceea ce se întâmplă în profunzimile sistemului psihic.

Identificarea emoțiilor, gândurilor și atitudinilor care influențează relațiile și decid comportamentele se face prin conștientizare. Metoda C.L.A.R. folosește conștientizarea proceselor psihice pentru a obține libertate emoțională, autenticitate și responsabilitate asupra propriei vieți.

Pentru a participa, vă rugăm să vă înscrieți aici – https://evenimente.heme.ro/superteach-atelier–alina-caprioara/comanda/?fbclid=IwAR3Oz3ue0eaK4AzHYcdM2PyI036tH_XvI1zu9Tx3VjfU7niVgFrvMF32QQw