Facilitator: Claudia Badiu

Claudia este învățătoare la Școala Gimnazială Ioan Bob Cluj Napoca. De asemenea, face parte din Aspire Teachers din anul 2017 și scrie pe pagina Pictezstele. Este co-fondator ,,EduTalks – Idei pentru educație”, un podcast în care au loc discuții cu oameni ce au experiență în domeniul educațional. Cred cu tărie în educația afectivă, în puterea […]

Detalii despre Claudia Badiu

Starea de bine a profesorului…în vacanță

În această perioadă de stare de urgență, de stare de alertă de școală online, de invățare continuă și pe repede înainte cu toții am întâmpinat mai multe blocaje la nivel emoțional.

Acum e momentul vacanței de vară. Nu știm încă ce va urma la toamnă dar cu ajutorul Claudiei dorim să vorbim despre “Stare de bine a profesorului… în vacanță”.

Atelierul se adresează profesorilor de la orice disciplină, care își doresc să afle mai multe despre cum pot să aibă grijă de ei înșiși, într-un sistem de învățământ plin de provocări.

Avem nevoie să ne ascultăm pe noi înșine, iar apoi să îi ascultăm conștient pe cei din jurul nostru pentru a stabili legături puternice capabilă să ne țină, atunci când în jurul nostru totul se clatină.

Avem nevoie să fim puternici împreună, fiindcă doar împreună putem reuși!

Claudia este învățătoare la Școala Gimnazială Ioan Bob din Cluj și în timpul liber pictează stele pe http://www.pictezstele.ro/ A fost alaturi de profesori si la conferintele SuperTeach https://www.superteach.ro/vorbitori/claudia-pop/