Diana Brătucu

Diana Brătucu este mamă de Vlad și soție de IT-ist, absolventă a Liceului Pedagogic și a Facultății de Matematică-Informatică, o învățătoare îndrăgostită de copii și pasionată de educație, în care a ales să investească timp și energie, fiind alături de mii de profesori și copii, prin intermediul numeroaselor proiecte educaționale și europene în care s-a […]

Mai mult

Adriana Balaj

Adriana Balaj, profesoară de Istorie și Științe Sociale și reprezentant al comunității Proiectul Merito, crede că istoria e mai mult decât o înșiruire de evenimente și date. Istoria poate însemna cunoaștere prin distracție. Adriana predă istoria altfel: prin joc, prin activități atractive, prin lecții desfășurate în aer liber. Folosește nonformalul la ore și pune mare […]

Mai mult

Nicu Bujor

Nicu Bujor este învățătorul care visează să transforme școala în locul preferat al copiilor. În relația cu elevii săi de la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Bacău și chiar cu părinții pune un pic de magie „Zurli”, după o experiență minunată ca manager de evenimente în organizarea unor spectacole pentru copii. Este absolvent al cursului […]

Mai mult

Înscrie-te aici: http://tiny.cc/SufrageriaSuperTeach

Sufrageria SuperTeach își redeschide porțile în luna februarie pentru o nouă întâlnire valoroasă în care profesorii învață împreună și împărtășesc din experiențele lor didactice, într-o atmosferă prietenoasă.

Te invităm miercuri, 8 februarie, de la ora 17:00, să vizitezi 𝐒𝐮𝐟𝐫𝐚𝐠𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐢, un spațiu creativ în care vei descoperi exemple concrete de activități, proiecte și inițiative realizate de profesioniști din educație, membri și facilitatori din comunitatea SuperTeach.

Acces gratuit pentru toți profesorii.

La eveniment pot participa: educatori, învățători, profesori, psihologi și pedagogi care lucrează cu copii de toate vârstele.

Pentru eliberarea adeverinţei de participare este necesar să completați formularul de feedback de la finalul evenimentului. 

Vor lua loc pe canapeaua virtuală trei invitați speciali, cu povești inspiraționale și dorință de contribuție în domeniul educațional: Diana Brătucu, Adriana Balaj și Nicu Bujor.

Întâlnirea va avea loc miercuri, între orele 17:00-18:30, și va cuprinde trei prezentări care surprind abordări, proiecte și activități inovatoare din domeniul de experiență al invitaților.

Acest eveniment este sprijinit de Adservio, cea mai avansată platformă de digitalizare a educației, utilizată deja în peste 1150 școli.