Facilitator: Oana Moșoiu

Oana Moșoiu este un OM de educație. Este trainer, voluntar, profesor și mamă. Din aceste roluri, contribuie la o educație de calitate pentru copii, prin formarea profesorilor care sunt zi de zi alături de aceștia. Este trainer și formează formatori și profesori în programe de formare profesională continuă. Conduce programe pentru profesori prin care aceștia […]

Detalii despre Oana Moșoiu

Cum invata profesorii? – izolarea, educatia si propria noastra dezvoltare

Desi in perioada starii de urgenta suntem fortati sa ne mutam rapid catre invatarea elevilor online, despre care avem prezumptii ca stim sa o livram, si ne straduim foarte mult sa o facem eficient, e posibil sa ratam tot in acesta perioada, propria noastra dezvoltare de profesor.
Mai ales in aceasta perioada profesorii continua sa se dezvolte profesional si personal, dar cum, cand, , care sunt timpii, care sunt strategiile pe care le folosesc pentru acest proces nu doar pentru ca exista aceasta urgenta imediata, ci pentru ca in continuare sunt profesori care isi doresc sa fie mai buni in profesia lor, in stare de normalitate si cu atat mai mult in stare de urgenta.

Oana Moșoiu este un OM de educație. Este trainer, voluntar, profesor și mamă. Din aceste roluri, contribuie la o educație de calitate pentru copii, prin formarea profesorilor care sunt zi de zi alături de aceștia.

Este trainer și formează formatori și profesori în programe de formare profesională continuă. Conduce programe pentru profesori prin care aceștia să devină conștienți de misiunea lor și să-și îmbunătățească practicile profesionale. Domeniile acoperite: designul situațiilor de învățare, metode de educație nonformală, evaluare educațională, curriculum, formarea-dezvoltarea competențelor.

Este voluntar și contribuie cu timp și expertiză pentru proiecte de care se simte apropiată și care sunt aliniate valorilor și misiunii ei: educație; performanță; devenire continuă. Este membru al unor asociații cu profil educațional și social.
Este profesor în cadrul Universității din București, lector universitar la Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Predă cursuri la programul de licență în Științele Educației și în cadrul a 3 programe de master din cadrul aceleiași facultăți.
Este mamă a 4 copii pe care se străduiește, alături de soțul său, să îi educe cât mai aproape de ceea ce predică altora. Expertiza teoretică este îmbogățită astfel de multă experiență practică.

Întregul webminar poate fi urmărit aici: