Facilitator: Irina Mărgescu

Irina Mărgescu  este Cloud Business Enabler la Dendrio – a Bittnet company. În parteneriat cu Dendrio, Irina ajuta companiile din România să organizeze evenimente online; să foloseasca serviciile IT puse la dispoziție de cloudurile publice cum ar fi: Cisco, Amazon Web Services, Microsoft Azure si Google Cloud Platform. În aceasta perioadă, împreună cu tatăl ei, au […]

Detalii despre Irina Mărgescu

Exista o multitudine de aplicatii si s-a deschis posibilitateautilizarii unui numar mare de platforme de video conferinte si interactiune la distanta. Însă, atât profesorii cât și elevii au fost pusi in situatia de a învața cum să învete de acasa, fara sa fie intotdeauna ghidati in toata aceasta calatorie.

Va invitam alaturi de Razvan Atimariti și Irina Margescu să descoperiți și să aprofundați cum să folositi Platforma Webex.
Aceasta este stufoasa si ofera multe functionalitati care va ajuta sa captati si sa pastrati atentia elevilor/studentilor chiar daca sunt la distanta. Va ajuta sa-i implicati, sa dea teste si sa-si verifice cunostintele asimilate. In aceasta prezentare va aratam concret despre cum sa accesati aceste functionalitati astfel incat ulterior sa le alegeti pe cele potrivite stilului propriu de predare.

Link inscrieri https://razatima-gasandbox.webex.com/razatima-gasandbox/onstage/g.php?MTID=e795e762719596afef9e0331ba534c0a5

Eveniment gratuit

Irina Mărgescu  – Cloud Business Enabler Dendrio – a Bittnet company
Irina provine dintr-o familie de profesori de matematică, profesie transmisă dintr-o generație în alta. Ea incearcă să facă viața celor din jur mai interesantă prin accesarea cu usurință a tehnologiei.
In parteneriat cu Dendrio, Irina ajuta companiile din Romania
• sa organizeze evenimente online;
• sa foloseasca serviciile IT puse la dispozitie de cloudurile publice cum ar fi: Cisco, Amazon Web Services, Microsoft Azure si Google Cloud Platform.
In aceasta perioada, impreuna cu tatăl ei, au pus la dispozitie un website si o sugestie care sa ajute copiiii din Romania sa se pregateasca pentru Evaluarea Nationala a matematica: www.mygaruda.net

Răzvan Atimariti  – Collaboration Product Sales Specialist – Cisco
Razvan are o experienta de peste 25 de ani in distributie si vanzari de tehnologie. Un permanent “early adopter”, pasionat de tehnologia de ultima ora, este constant preocupat de felul in care sa eficientizeze eforturile clientilor, usurandu-le comunicarea interna si externa.
Razvan si-a inceput activitatea la Cisco cu mai bine de 10 ani in urma prin achizitia companiei Tandberg si vine cu o experienta bogata din companii precum Vodafone, Metro Cas & Carry samd. A obtinut diploma de inginer la universitatea Politehnica din Bucuresti si in 2008 a absolvit programu EMBS la ASSEBU

Întregul webminar poate fi vizionat aici: