Facilitator: Daniela Doru

Sunt un om care învață continuu și care iubește experiențele vieții. Am urmat de-a lungul vieții diverse școli și cursuri în dezvoltarea inteligenței emoționale și cultivarea stării de prezență, ajungând acum să aleg în a învăța cu inima pentru a-mi educa mintea.  Lucrez în educație formală (Școala Babel Timișoara) și nonformală (coach și facilitator) de […]

Detalii despre Daniela Doru

”Go find yourself first, so you can also find me” – RUMI
Învățarea se întâmplă din spațiul de siguranță și încredere. Copiii, indiferent de vârstă, sunt de multe ori un cumul de emoții intense care au nevoie să-și găsească echilibru pentru a da voie informațiilor, cunoștințelor și experiențelor să pătrundă în interiorul lor.
”Acasă” este locul în care ne regenerăm și ne oferim timp cu noi pentru conștientizare și creștere. Iar ”Acasă în inima mea” este cel mai prețios loc pe care îl poți purta cu tine oriunde ai merge și orice ai face.
Te invit să descoperim împreună modul prin care Comunicarea Nonviolentă (empatică) ne aduce în spațiul de ”Acasă în inima mea” prin a ne observa și a alege conștient cum vrem să ne cream realitatea exterioară, conectată la realitatea interioară.
Vei descoperi cum emoțiile tale sunt o fereastră deschisă către nevoile tale – nevoi care te motivează în a fi și a face. Printre cele mai puternice nevoi care anima profesorii sunt nevoia de contribuție la viața celorlalți și a societății, nevoia de creștere și creativitate.