Facilitator: Mona Șerban

Mă numesc Mona Șerban, am 39 de ani și sunt managerul școlii de limbi straine SMART Academy of Languages din orasul Pitesti. Am terminat Facultatea de Limbi Straine, sectia Franceza-Engleza in anul 2004 si am o experienta internationala ca profesor de limba engleza in centre private si universitati din Turcia, Columbia si Anglia. In Anglia […]

Detalii despre Mona Șerban

Scurtă descriere

Atunci când încercăm să corectăm un compartment neadecvat, deseori uităm să ne uităm la cauză: nevoi neîmplinite, sentimente ignorante, înăbușite. Conectarea, pe de altă parte, înseamna să îi văd pe cei din jur ca oameni, să le respect sentimentele, dorințele și să înțeleg, la modul cel mai profund, că nevoile și obiectivele lor sunt la fel de importante ca și ale mele. Atunci m-am conectat autentic, am încetat să judec și să critic, să mă cred mai presus. Din conectare s-a născut empatia, compasiunea, armonia.

Andrada și Mona, facilitatori MDE vă vor vorbi despre conectare vs. control și despre cum să îi privim pe cei din jur ca oameni și să îi acceptăm autentic.