Facilitator: Andrei Stupu

Andrei Stupu Este Brand Manager la Școala de Valori și Development Manager la Asociația Libra.  Proiectul personal Generația Z, inițial o emisiune TV, s-a transformat într-o serie de  conferințe. Este speaker și trainer pe teme precum orientarea vocațională, educația media  și comunicarea, fiind de-a lungul timpului colaborator în cadrul a numeroase organizații  naționale și internaționale. […]

Detalii despre Andrei Stupu

Scurtă descriere a atelierului

Learning Adventures through Values este un parcurs de învățare creat de Școala de Valori pentru trainerii cu care lucrează și are drept obiectiv familiarizarea acestora cu educația centrată pe valori, pornind de la definirea valorilor personale, urmând identificarea principiilor de grup și creând un set comun de atitudini care să aibă impact pozitiv asupra tinerilor cu care lucrăm.

5 puncte cheie/teme abordate în workshop

Exercițiu de introspecție – valori personale. Exercițiu de oglindire – perspective și convingeri det. de valori. Exercițiu de explorare – cum îmi definesc traseul personal în viață pornind de aspecte fundamentale? Exercițiu de practicare a consensului – cum creăm un cod al grupului pornind de la valorile comune? Exercițiu de comunicare – stilurile de comunicare contextuale versus stilurile de comunicare de bază.