Facilitator: Daniela Doru

Sunt un om care învață continuu și care iubește experiențele vieții. Am urmat de-a lungul vieții diverse școli și cursuri în dezvoltarea inteligenței emoționale și cultivarea stării de prezență, ajungând acum să aleg în a învăța cu inima pentru a-mi educa mintea.  Lucrez în educație formală (Școala Babel Timișoara) și nonformală (coach și facilitator) de […]

Detalii despre Daniela Doru

Școala online a devenit o nouă realitate pentru mulți profesori în această perioadă. Observăm că transferul de informații poate fi uneori chiar mai facil în această formă. Și totuși, ceva lipsește.

În spațiul orelor în care sunt împreună, cadrele didactice simt” cum decurge învățarea la copii. Le poți simți stările, emoțiile care țin atât de procesul învățării, cât și de contextul vieții lor. Această conectare creează starea de bine, bază pentru procesul de învățare.

În online, acele priviri, expresii faciale se transmit diferit. Și totuși, conectarea se întâmplă. Iar în acest context, conectarea cu propria persoană este cea care face diferența. Introspecția a fost și va fi mereu punctul de start pentru echilibru.

Intenția acestui workshop este de a parcurge pașii comunicării non-violente pentru starea ta de bine. Din acest spațiu emoțional, în care tu îți onorezi sentimentele și nevoile pentru propriul echilibru, sprijinul oferit elevilor din spatele ecranelor poate fi semnificativ pentru viața lor.

Daniela Doru este un om care învață continuu să iubească experiențele vieții. Sunt un fulg de Univers”  și conectarea cu celelalte ființe de la suflet la suflet este o parte esențială a vieții ei.

A urmat de-a lungul vieții diverse școli și cursuri, și continuă să studieze constant. Alege acum să învețe cu sufletul pentru a-și cultiva mintea.

Lcrează în educație de aproape 5 ani, și în această perioadă a descoperit oameni, contexte și experiențe care i-au îmbogățit viața. Este Profesor Educație Holistică și Pedagooogia 3000, instructoMindfulness și facilitator Comunicare Empatică, pașii Comunicarii Non-Violente.