Sufrageria cu Bune Practici

Consilierea profesorilor, modele de supraviețuire pentru un profesor

Sufrageria SuperTeach își redeschide porțile în luna noiembrie pentru o nouă întâlnire valoroasă în care profesorii învață împreună și împărtășesc din experiențele lor didactice, într-o atmosferă prietenoasă. Te invităm miercuri, 22 noiembrie, de la ora 17:00, să vizitezi Sufrageria cu Bune Practici, un spațiu creativ în care vei descoperi exemple concrete de activități, proiecte și inițiative realizate de profesioniști din educație, membri și facilitatori din comunitatea SuperTeach.

Acces gratuit pentru toți profesorii.

La eveniment pot participa: educatori, învățători, profesori, psihologi și pedagogi care lucrează cu copii de toate vârstele. Pentru eliberarea adeverinţei de participare este necesar să completați formularul de feedback de la finalul evenimentului.

Vor lua loc pe canapeaua virtuală trei invitați speciali, cu povești inspiraționale și dorință de contribuție în domeniul educațional: Andreea Răvaș, Simona Stan și Irina Bîrjoveanu.

⏰ Întâlnirea va avea loc miercuri, între orele 17:00-18:30, și va cuprinde trei prezentări care surprind abordări, proiecte și activități inovatoare din domeniul de experiență al invitaților.

Acest eveniment este sprijinit de Adservio, cea mai avansată platformă de digitalizare a educației, utilizată deja în peste 1150 școli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *