Sunt Anca și consider că viața trebuie să fie trăită cu sens și să fim conștienți de harul/vocea noastră. Responsabilitatea noastră, a adulților este aceea dea crea spațiul benefic pentru dezvoltarea socio-emoțională și cognitivă la copii.Am descoperit tainele pianului încă din copilărie în orașul Brăila și am continuat studiul acestui instrument la București în cadrul Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti, apoi studiile muzicale le-am continuat și absolvit la Cluj-Napoca la Academia de Muzică Gheorghe Dima specializare pian principal. Dorința de continua dezvoltarea mea personală și profesională m-a determinat să mă înscriu la cursurile din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Momentan urmez cursurile școlii doctorale”Educație, Reflecție Dezvoltare” în cadrul aceleași facultăți mai sus menționate cu tema centrală a tezei: legăturile dintre muzică și dezvoltarea socio-emoțională a copiilor.
Pe parcursul anilor mei de dezvoltare și educație am urmat cursuri care îmi conferă expertiză în psihologia dezvoltării, teoria educației, educație interculturală și marketing educațional și îmi asigură o stare de bine la nivel socio-emoțional.În noiembrie 2018 am participat la conferința SuperTeach din Cluj-Napoca, această ocazie reprezentând primul meu pas spre a deveni profesor SuperTeach și Facilitator pentru Mentalitate Deschisă în Educație. În prezent activez ca profesoară la clasa pregătitoare la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca. Pe parcursul anilor precedenți am realizat împreună cu elevii mei proiecte cu scopul de a le forma un simț social dezvoltat, implicarea în activități cu rezultat final, dezvoltarea spiritului de echipă,munca în echipe: Cufărul fermecat, Târgul de Crăciun, Proiectul săptămânii, Scrisoare către profesoara mea.
Am fost încântată de rezultatele pe care le-am realizat cu elevii carea cum vor intra în clasa a V-a și sunt încrezătoare că implicarea mea, răbdarea și dedicarea au contat la formarea lor pentru viitor.
Învățarea are loc în relație cu ceilalți.