Facilitator: Anca Simion

Sunt Anca și consider că viața trebuie să fie trăită cu sens și să fim conștienți de harul/vocea noastră. Responsabilitatea noastră, a adulților este aceea dea crea spațiul benefic pentru dezvoltarea socio-emoțională și cognitivă la copii.Am descoperit tainele pianului încă din copilărie în orașul Brăila și am continuat studiul acestui instrument la București în cadrul […]

Detalii despre Anca Simion

Începuturile sunt de cele mai multe ori captivante: sunt pline de promisiuni, cu emoții și oportunități de schimbare. Acest atelier își propune să ofere cadrelor didactice instrumente utile necesare la clasă în vremurile noi.

Modul în care interacționăm cu elevii, cu colegii de la școală vor determina starea noastră de echilibru de la clasă cât și cea personală. Vremurile actuale ne oferă noi perspective și avem nevoie de conectare cu cei din jur mai mult ca oricând.

Începerea noului an școlar va fi mai specială și ne-a depășit orice scenariu.

Cum vom gestiona emoțiile copiilor, dar și emoțiile noastre? Cum va fi la clasă când ne vom întoarce mai mult sau mai puțin temători, dar și dornici de învățare și conectare cu ceilalți?