Cristina Gheorghe

Institutul Dezvoltării Personale

http://www.idp-romania.ro/

Workshops

Competențe

Este fondatorul unor proiecte în care succesul ține cont și de suflet, în care investește personal din credința că omul poate crește doar lucrând în armonie pe toate cele 3 dimensiuni ale sale: cognitivă, emoționala și spirituală.

Sunt Cristina Gheorghe și îmi place să învăț.  Este motivația permanentă care m-a împins să mă dezvolt în fiecare etapă de viață și să fac lucruri noi și diverse de la tenis de câmp, sculptură în lemn până la schimbarea mentalității în situații de criză și conflict.

Toate proiectele pe care le-am lansat au pornit din dorința mea de a împărtăși din experiențele mele.

Cel mai mult am învățat de la oamenii pe care i-am întâlnit. Astăzi dau mai departe din experiența de la Procter &Gamble, de schimbare organizațională, din programul I-Plan de dezvoltare a competențelor de planificare strategică a 10.000 de manageri din România, din experiența de 20 ani de coach, consultant de management și planificare strategică, din miile de ore de training de leadership, eficiența echipelor, schimbarea mentalității, inteligență emoțională.

Sunt fondatorul unor proiecte în care succesul ține cont și de suflet, în care mă investesc personal din credința că omul poate crește doar lucrând în armonie pe toate cele 3 dimensiuni ale sale: cognitivă, emoționala și spirituală.

Primul din ele este crearea Școlii Varlaam din Iași, o alternativă educațională, care a început în 2010 iar în 2018 am deschis porțile Liceului Varlaam. Al doilea, este Institutul de Dezvoltare Personală care își propune să fie o școală pentru liderii secolului XXI, oameni care vor să ia decizii cu sens și care sunt preocupați de impactul pe care îl au în viața celor din jurul lor.

Proiectul SuperTeach se naște astăzi pentru că împreună cu fondatorii acestui proiect, credem că profesorii sunt elementul critic de schimbare în procesul educațional.

Cred într-o Românie care se poate transforma cu adevărat dacă noi reușim să avem în 10, 20, 30 de ani generații de elevi crescute de profesori cu o “mentalitate deschisă/outward”.