Facilitator: Cristina Gheorghe

Sunt Cristina Gheorghe și îmi place să învăț.  Este motivația permanentă care m-a împins să mă dezvolt în fiecare etapă de viață și să fac lucruri noi și diverse de la tenis de câmp, sculptură în lemn până la schimbarea mentalității în situații de criză și conflict. Toate proiectele pe care le-am lansat au pornit […]

Detalii despre Cristina Gheorghe

PROMO PROFESORI – Discount 50% – Daca lucrezi în sistemul educațional poți achiziționa biletul de acces cu 17,5 lei. 

Miercuri 8 decembrie de la ora 18:00 Cristina Gheorghe îl are ca invitat pe Mike Merchant reprezentant al Institutului Arbinger, USA

Te invităm să dezbatem împreună un subiect de actualitate: Mentalitatea Deschisă în Educație – Încredere sau Control

Intâlnirea va fi organizată online pe platforma Zoom Meetings. Ne dorim un eveniment dinamic, interactiv, in care profesorii participanți pot interacționa atât cu invitații cât și între ei.

SuperTeach Talks este un nou tip de eveniment dedicat profesorilor din comunitatea SuperTeach: o discuție liberă între un fondator SuperTeach (Cristina Gheorghe, Dragoș Anastsiu, Felix Tătaru, Alexandru Ghiță, Andy Szekely, Felix Pătrășcanu sau Părintele Constantin Necula) și invitatul său, model si inspirație pentru cancelaria SuperTeach.

Crează-ți cont pe site aici https://www.superteach.ro/account/register/ și achiziționează unul sau mai multe bilete pentru tine și colegii tăi și vino să discuți cu invitații noștri.

Preț bilet: 35 lei

PROMO PROFESORI – Discount 50% – Daca lucrezi în sistemul educațional poți achiziționa biletul de acces cu 17,5 lei. 

Nu uita să introduci datele solicitate – nume și prenume, adresa e-mail și numărul de telefon pentru fiecare participant și obligatoriu adresa și localitatea – pentru factura realizata pe numele persoanei care va efectua plata online.

Toti cei care vor deține bilet și vor fi prezenți la eveniment vor primi adeverința de participare.

Pentru detalii suplimentare ne puteți scrie la certificat@superteach.ro

 

PROMO MOȘ NICOALE – Discount 50% – Doar în 6 decembrie poți achiziționa biletul de acces cu 17,5 lei.

Beneficiază de oferta PROMO 3+1 GRATUIT (valabila 1-5 decembrie) și achiziționează într-o singură comandă minim 3 bilete pentru prietenii tăi, iar pe al 4-lea ți-l trimitem gratuit pe adresa de email cu care te-ai înregistrat pe www.superteach.ro. Completeaza numele și adresele de email ale prietenilor pentru care achiziționezi bilet în aceeași comandă. Ofertele speciale și reducerile nu se cumulează.