Dragoș Anastasiu este Președintele Grupului Eurolines România, care reunește cea mai mare rețea de agenții de turism din țară și unul dintre cei mai importanți transportatori rutieri de persoane. Din 2011, rețeaua de agenții a grupului Eurolines reprezintă brandul TUI în România, cel mai cunoscut jucător din piața turistică la nivel mondial iar din 2015 a intrat în industria hotelieră, prin achiziția unui resort de 4 stele în Delta Dunării, Green Village.

A hotărât să devină antreprenor în urma cu 22 ani, abandonând o cariera sigură și confortabilă de doctor, în favoarea unei oportunități de business apărute din senin. De atunci, s-a implicat activ în crearea și dezvoltarea mai multor firme – tour operare și servicii de rent a car, taxi și servicii de leasing, imobiliare și dezvoltare IT.

Sub conducerea sa, Eurolines Romania Group s-a dezvoltat continuu, fiind astăzi un grup de referință în transporturi și turism din România. În afara granițelor țării a dezvoltat afaceri în Germania și în Moldova. Grupul Eurolines este alcătuit astăzi dintr-un număr de 22 companii. A fost mereu implicat în activități asociative, întâi ca Președinte al Asociației Cărăușilor Particulari (ACPR), apoi ca Președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), încercând, prin proiecte colective, să ajute la evoluția industriilor reprezentate.

În prezent este Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane, membru  al Romanian Business Leaders , Membru al Task Force Antreprenoriat și Leader al Task Force Turism în cadrul Coaliției Pentru Dezvoltarea României.