Facilitator: Dragoș Anastasiu

Dragoș Anastasiu este Președintele Grupului Eurolines România. Din 2015 a intrat în industria hotelieră, prin achiziția unui resort de 4 stele în Delta Dunării, Green Village. A hotărât să devină antreprenor în urma cu 24 ani, abandonând o carieră sigură și confortabilă de doctor, în favoarea unei oportunități de business apărute din senin. De atunci, […]

Detalii despre Dragoș Anastasiu

PROMO PROFESORI – Discount 50% – Daca lucrezi în sistemul educațional poți achiziționa biletul de acces cu 17,5 lei. 

Miercuri, 15 Decembrie de la ora 18:00 Dragoș Anastasiu îl are ca invitat pe dl. prof.Daniel David rector al Universității Babeș Bolyai din Clu-Napoca.

Te invităm să dezbatem împreună un subiect de actualitate: Provocări și oportunități în pandemie. Care au fost dificultățile acestei perioade și cum le putem transforma în oportunități de dezvoltare personală și profesională?

Intâlnirea va fi organizată online pe platforma Zoom Meetings.

După achiziția biletului te rugăm să te înregistrezi aici: http://tiny.cc/superteachtalks pentru a obține linkul personalizat de conectare în Zoom Meetings

Ne dorim un eveniment dinamic, interactiv, in care profesorii participanți pot interacționa atât cu invitații cât și între ei.

SuperTeach Talks este un nou tip de eveniment dedicat profesorilor din comunitatea SuperTeach: o discuție liberă între un fondator SuperTeach (Cristina Gheorghe, Dragoș Anastsiu, Felix Tătaru, Alexandru Ghiță, Andy Szekely, Felix Pătrășcanu sau Părintele Constantin Necula) și invitatul său, model si inspirație pentru cancelaria SuperTeach.

Crează-ți cont pe site aici https://www.superteach.ro/account/register/ și achiziționează unul sau mai multe bilete pentru tine și colegii tăi și vino să discuți cu invitații noștri.

Preț bilet: 35 lei

PROMO PROFESORI – Discount 50% – Daca lucrezi în sistemul educațional poți achiziționa biletul de acces cu 17,5 lei. 

Nu uita să introduci datele solicitate – nume și prenume, adresa e-mail și numărul de telefon pentru fiecare participant și obligatoriu adresa și localitatea – pentru factura realizata pe numele persoanei care va efectua plata online.

Toti cei care vor deține bilet și vor fi prezenți la eveniment vor primi adeverința de participare.

Pentru detalii suplimentare ne puteți scrie la certificat@superteach.ro