Elena Lotrean

Școala Finlandeză Sibiu

https://scoalafinlandezasibiu.ro/

Workshops

Competențe

În activitatea depusă la Școala Finlandeză Sibiu și la Finnish Teacher Training Center Elena își dedică energia formării copiilor și profesorilor și proiectelor de educație pentru adulți. Crede cu tărie că profesorii sunt cei care dau tonul bunăstării unei societăți și își concentrează toate eforturile pentru a-și urmări visul - o educație de calitate pentru o viață cu sens.

Elena Lotrean este profesor, trainer, fondatoarea Școlii Finlandeze Sibiu și antreprenor în serie. Are 25 de ani de voluntariat la nivel local, naţional şi european.  Managementul de proiect şi mediul ONG le-a luat cu asalt încă de la 14 ani. De atunci a adăugat experienţa în companii şi organizaţii, publice, din domeniul HORECA, resurse umane, business, educație.

Cu peste 18 ani experienţă de training în sectorul public, de afaceri şi neguvernamental, în ţară şi străinătate, este implicată în organizaţii de tineret la nivel naţional şi european și recomandată de rezultatele pe care le obține pentru clienții săi alături de o echipă excepțională. A coordonat proiecte naţionale şi europene, a gestionat resurse umane în calitate de leader şi manager, a construit echipe şi organizaţii. Condimentele preferate: provocarea şi proactivitatea.

În ultimele ei proiecte, Școala Primară Româno-Finlandeză Sibiu și Finnish Teacher Training Center își dedică energia formării copiilor și profesorilor și proiectelor de educație pentru adulți. Crede cu tărie că profesorii sunt cei care dau tonul bunăstării unei societăți și își concentrează toate eforturile pentru a-și urmări visul – o educație de calitate pentru o viață cu sens.