Geanina Spiriduș

Fară Dumnezeu, nu vreau să fac nimic. Vreau să răspândesc mireasma dragostei în orice împrejurare . Dostoievski a spus că ” Frumusețea va salva lumea”. Asadar, încerc sa fac FRUMOS, să caut FRUMOSUL în OM, să adaug FRUMUSEȚE  lumii… Altfel, la ce bun atâta trudă !?…

De  copil am știut că voi deveni învățătoare . La început , am iubit profesia. Apoi, când am iubit cu adevărat copiii, am iubit în egală măsură omul și arta de a educa.

Sunt profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Bacău, având o experiență de 28 de ani la catedră. Licențiată în Științele Educației, formator și mentor acreditat CNFPA, vicepreședinte al Centrului de Creație și Cultură „FINEAS”, Bacău, inițiatoarea grupului  si conferințelor „Femeia de succes”, a taberelor pentru copii „PhotoZoom” si „ HappySumerDays”, creator al ORARULUI PERSONALIZAT( pentru zile de școală lipsite de plictiseală atât pentru copii, cât și pentru cadrele didactice).

Iubesc echilibrul! Îmi place să caut și să implementez strategii care să îi ajute pe copii în formarea caracterului și în descoperirea plăcerii de a învața, în egală măsură.

În ultimii ani, preocuparea mea a fost să-i ajut pe părinți să aibă încredere în profesori . Conferințele pentru adulți la care am participat ca și formator au avut, de fiecare dată, îndemnul către MENTALITATE  DESCHISĂ.  De aceea vreau să fiu SUPERTEACH, e o echipa alături de care îmi găsesc prilejul să mă dezvolt, adăugând  ființei  mele, pe toate planurile, BUCURIE, fără de care nu pot, nu știu, nu vreau să învăț ceva pe cineva vreodată …