Facilitator: Geanina Spiriduș

Fară Dumnezeu, nu vreau să fac nimic. Vreau să răspândesc mireasma dragostei în orice împrejurare . Dostoievski a spus că ” Frumusețea va salva lumea”. Asadar, încerc sa fac FRUMOS, să caut FRUMOSUL în OM, să adaug FRUMUSEȚE  lumii… Altfel, la ce bun atâta trudă !?… De  copil am știut că voi deveni învățătoare . […]

Detalii despre Geanina Spiriduș

Cui se adresează?

Se adresează tuturor cadrelor didactice care:

*Consiliază părinții

*Organizează ședințe cu părinții

*Vor să aibă părinții de partea educației

*Sunt în căutarea unei strategii care să le ușureze munca la clasă

Scurtă descriere a atelierului

Atelierul POVEȘTI DE ADORMIT PĂRINȚII se dorește a fi un exemplu de bună practică a organizării  ședințelor cu părinții, în special, dar și a unor proiecte de tip PĂRINȚI CU A.C.C.E.S. la SUCCES.

Modelul  prezintă aspecte practice din viața clasei, probleme și soluții. Amenajarea spațiului, pregătirea materialelor, discursuri,prezentări, invitați surpriză, dezbateri, după un model descoperit de către mine și practicat în ultimii 10 ani, cu succes.

Atelierul a fost ales de către echipa SuperTeach Bacău, susținând faptul că este mare nevoie de acest instrument pentru colegii care întâmpină dificultăți. Este „ o altfel de întâlnire” la care părinții nu doresc să lipsească și, căpătând încredere, devin parteneri activi în educație

5 puncte cheie/teme abordate în workshop

*Cum să organizezi spațiul, activitatea

*Cum să dezvolți încrederea părinților în tine

*Cum să îl ajuți să își cunoască copilul/performanța la învățătură

*Cum să împlinești nevoile părinților

*Cum să strălucești -ca și specialist- în fața grupului de părinți

***studiu de caz, în limita timpului

La acest atelier participanții vor fi „părinți” invitați la o ședință sau invitatul surpriză, profesorul sau învățătorul/dirigintele/specialistul.