Irina Șubredu

Irina Șubredu este psiholog, fondator Becoming Center – centru de terapie, training și dezvoltare personală. A organizat primele activități pe tema stării de bine în educație pentru angajații Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași cu aproape 10 ani în urmă.  Tot atunci a organizat și primele activități pentru studenți pe tema stării de bine.

Din februarie 2019 organizează – împreună cu Anca Gîlcă – programul „Stare de bine pentru profesori” o serie de sesiuni lunare pe tema stării de bine la care au participat peste 70 de cadre didactice.

Din aprilie 2019 organizează programul Support for teachers în cadrul Asociației Orientat (proiectul “Victoria se educă”) program de formare pentru cadrele didactice pe tema sănătății mintale și gestionării emoțiilor, la care au participat peste 65 de cadre didactice până în prezent.

Ca să descopere mai multe despre ”starea de bine în educație” a fost în Finlanda și în Marea Britanie, Portugalia și Cipru la conferințe sau în vizite de studiu la școli sau organizații care implementează programe de stare de bine.

Irina a oferit training și specialiștilor de la DGASPC Iași (psihologi, logopezi, asistenți sociali) pe această temă.