Facilitator: Irina Șubredu

Irina Șubredu este psiholog, fondator Becoming Center – centru de terapie, training și dezvoltare personală. A organizat primele activități pe tema stării de bine în educație pentru angajații Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași cu aproape 10 ani în urmă.  Tot atunci a organizat și primele activități pentru studenți pe tema stării de bine. Din […]

Detalii despre Irina Șubredu

Cui se adresează?

Profesori interesați de tematica stării de bine și aplicațiile sale în domeniul educațional.

Scurtă descriere a atelierului

Știm că îți pasă de elevii tăi și sperăm că îți place să predai, dar să fii dascăl poate fi uneori copleșitor și stresant. Workshopul “Stare de bine pentru profesori” își propune să te inspire cu câteva strategii și metode practice pe care le poți folosi pentru a avea grijă de starea ta de bine. Și poate să te ajute să pleci cu o stare de bine crescută – la final!

5 puncte cheie/teme abordate în workshop

  1. Starea de bine cognitivă: cum gândim pentru a ne susține starea de bine
  2. Starea de bine emoțională: cum ne reîncărcăm bateriile
  3. Starea de bine socială: cum ne conectăm cu ceilalți
  4. Starea de bine fizică: somn, mișcare și alimentație
  5. Starea de bine spirituală: cum ne conectăm cu valorile și credințele legate de sens și scop.

Agenda / Structură workshop

În cadrul workshopului ne uităm împreună peste rezultatele câtorva studii științifice legate de importanța stării de bine în educație. (Vor fi incluse în materialul cu care veți pleca acasă, în caz că doriți să aflați mai multe detalii).

Apoi parcurgem cele cinci domenii ale stării de bine, analizând cum stau lucrurile în prezent și ce metode puteți folosi pentru ca ele să stea mai bine în viitor. Totul prin exerciții practice și metode experiențiale.

La final răspundem la câteva întrebări despre domeniul stării de bine.