Irina Vasilescu

“De 23 de ani le ofer oamenilor ceea ce ei au nevoie: incredere in sine sporită și abilitati imbunatatite

Cum fac asta?

  • prin programe de training, cursuri, seminarii, workshopuri si tabere
  • prin sesiuni de coaching individual și de grup
  • prin prezentări cu public pe teme de dezvoltare personală si profesionala
  • prin cărțile, articolele și materialele educaționale pe care le scriu”. (Dr. Irina Vasilescu)

 Irina Vasilescu, Ph. D. este pasionata de educatie: are 23 de ani de experienta ca profesor de limbi straine, trainer de comunicare si conflict management, este autor, editor, coach si antreprenor. Este doctor in filologie si are titlul de master in mediere de conflict oferit de Universitatea din Alicante, Spania.

A predat in Romania la toate nivelurile de varsta (prescolar, primar, gimnaziu, liceu, studii de licenta, master, adulti), in domeniul public si in domeniul privat si, de asemenea, a studiat si predat la Universitatile Complutense din Madrid si Universidad de Alicante, Spania.

In intervalul 1996-2004 a fost profesor titular la Palatul Copiilor Iasi si a predat Cultura si Civilizatie Spaniola elevilor de varste cuprinse intre 3-18 ani si a obtinut ani la rand, consecutiv, cu elevii sai, premiile I, II si III la Olimpiadele Nationale de Spaniola, in conditiile in care elevii sai faceau doar 2 ore de limba straina/ saptamana. Astfel, a descoperit  secretul performantei elevilor, desi era la inceput de drum in cariera de dascal:  PASIUNEA SI DEDICAREA PROFESORULUI, CARE ESTE UN LEADER PENTRU ELEVII SAI, indiferent de conditiile in care se lucreaza.

In intervalul 2015-2017 a predat ca profesor asociat literatura spaniola studentilor Facultatii de Litere, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Irina este autor de manuale de liceu, aprobate de Ministerul Educatiei (a publicat 3 manuale de studiu al limbii spaniole pentru liceu) si autoarea unei metode de predare intensiva a limbii spaniole.

A infiintat, ca antreprenor din 2002, 4 organizatii: Centrul de traduceri ACTA.DOC, Centru de limbi straine si training EUROLENGUAS,  Asociatia Centrul Cultural International si Editura Floare de Iris.

In cadrul centrului de limbi straine si training EUROLENGUAS preda adultilor, copiilor si tinerilor, precum si angajatilor din companii traininguri de public speaking, comunicare, conflict management, limbi  straine.

Este coach dedicat si autor de carte (are 10 titluri publicate pana in 2019). A publicat carti de specialitate, carti pentru copii si cartea Fii fericit acum!, prin care ajuta cititorii sa ajunga mai usor la o stare de bine si armonie interioara.

A infiintat Editura Floare de Iris in 2015, in cadrul careia a creat o colectie speciala, numita “Autori- copiii”, prin care incurajeaza copiii si adolescentii pasionati de scris sa publice. Pentru micii autori a organizat si traininguri de public speaking, cu scopul de a le creste increderea in sine si abilitatile de leadership.

Pentru adulti, organizeaza tabere si programe de formare si dezvoltare personala.

A organizat si sustinut traininguri si conferinte in Iasi, Bucuresti, Madrid, Londra, Chisinau, ca trainer sau co-trainer si ca speaker invitat.

Este implicata in programe educationale de antreprenoriat si leadership si sustine din 2014 initiativele: Ateliere de Antreprenoriat (Romania Business Leaders) si Bookland Evolution.

Irina este formator  certificat, coach certificat si facilitator cu multa experienta. Este membra activa din 20015 a echipei coordonate de Andy Szekely si colaboreaza in calitate de facilitator in toate programele create de Andy.