Mihai Laurențiu Gânj

Mihai Laurențiu Gânj este absolvent al Facultăţii de Litere, Universitatea din Bucureşti, fiind şeful promoţiei din anul 2000. A beneficiat de o bursă de studii din partea guvernului român şi indian pentru studiul limbii sanskrite şi al civilizaţiei indiene. A lucrat la Universitatea din Bucureşti ca preparator universitar timp de 3 ani şi în cadrul International House Ltd din Londra ca membru al boardului de conducere timp de 6 ani.

Alături de soţia sa, Alina Gânj, este fondatorul IH Bucharest (de 7 ani liderul cursurilor de limba engleză din România), English Kids Academy (câştigătoarea premiului The Best Preparation Center in Romania in 2017, conferit de Cambridge Assessment English, University of Cambridge) și FasTracKids România (câștigătorul Premiului de Excelență la categoria “Cursuri pentru copii” acordat de Radio Itsy Bitsy în ianuarie 2016).

A  fost desemnat antreprenorul anului 2010 în România de către HR Club România. Este inspector în cadrul International House World Organisation din Londra, consultant în dezvoltarea relațiilor umane în curs de validare de Institutul ESPERE din Paris și trainer calificat de Transformational Psychology Institute din Bergen, Olanda. În ultimii 2 ani animă ateliere care au drept scop folosirea descoperirilor de la Universitatea Stanford în creșterea gradului de motivare în procesul de învațare al elevilor, părinților, educatorilor din școlile de stat și private din București, precum și al angajaților din companiile care operează în București.